WEDSTRIJD ZVK Hasselt Store - FC Dynamic Houthalen  9 - 10  (3-6)

DATUM 25-11-2011  22:00

DOELPUNTEN 0-1 Hamid El Mansouri, 1-1, 2-1, 2-2 Tim Holtappels, 2-3 Sandro Porco, 2-4 Sandro Porco, 2-5 Hamid El Mansouri, 2-6 Hamid El Mansouri, 3-6, 3-7 Sandro Porco, 4-7, 5-7, 5-8 Sven Vanecht, 6-8, 6-9 Sven Vanecht, 7-9, 7-10 Hamid El Mansouri, 8-10, 9-10

VERSLAG Na een slechte start van Dynamic Houthalen in de competitie, gingen wij op zoek naar onze Eerste punten uit bij nieuwkomer Hasselt Store. Het was zeker geen gemakkelijke opdracht voor ons in een wedstrijd die van de Eerste tot de laatste minuut spanend bleef. Met vele doelpunten aan beide kanten vermits beide teams voluit gingen voor de overwinning. De perfecte wedstrijd voor de neutrale supporter maar bloed stollend spanend voor beide clubs. Na amper 3 minuten werd de score geopend door de bezoekers en vanaf dan was er geen houden meer aan voor beide teams. Bij de thuisclub was er veel inzet en werk voetbal. Maar de bezoekers konden het vaak uitspelen op techniek. En laatste heeft het uiteindelijk nipt maar verdiend gewonnen